Information

Your search text must be at least 3 characters.

Kar maskeli hırsızlık

Olay, 25 Ocak günü gece saat 03.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesinde bulunan bir tekel bayisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimlikleri belirlenemeyen iki şüpheli demir kesme makası ile gece tekel bayisinin önüne geldi. Şüpheliler, iş yerinin kepenklerinin takılı olduğu kilitlerden bir tanesini kırarak olay yerinden ayrıldı.

Kısa bir süre sonra tekrar gelen şüpheliler, diğer kilitleri de kırarak kepengi açtı. Şüphelilerden bir tanesi tekel bayisine önce girerek güvenlik kamerasını ters çevirdikten sonra dışarıda bekleyen arkadaşı içeriye girdi. Şüpheliler, içeride buldukları karton kutuya alkol ürünleri ve sigara doldurarak olay yerinden kaçtı.

Sabah saatlerinde iş yerine gelen tekel büfesi sahibi hırsızlık olayını fark etmesi üzerine polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis yaptığı incelemeler sonucu, kar maskeli şahısları belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.
Hırsızlık anı tekel bayisinde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Paylaş