Information

Your search text must be at least 3 characters.

Twitter takipçileriyle yemekte buluştu


Geçen günlerde Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi twitter hesabı ’@samsunmem’ üzerinden öğrencilerin okulları ile ilgili talep ve eleştirilerini alan Samsun İl milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, bu sefer de sosyal medyayı aktif kullanan öğrenciler arasından tespit edilen 11 öğrenci ile öğle yemeğinde bir araya gelerek, onların eğitim öğretimle ilgili fikirlerini aldı. Öğrencilerle teker teker tanışan Girgin, bunu değişik zamanlarda tekrar etmek istediklerini belirtti.
Sosyal medyanın çok etkili bir güç olduğun ve yeni dünya düzeninin önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Girgin, sosyal medyanın nasıl insanların lehine ve kişisel gelişimine etki etmesi gerektiği üzerinde çalışılması gerektiğini ifade etti.

“SOSYAL MEDYAYI ÖNEMSİYORUZ”
Öğrencilerin sosyal medyayı oldukça etkin kullandığını söyleyen Girgin, “Artık günümüzde ‘ulaşılmaz’ diye bir kavram yok. Dünyanın neresinde olursa olsun herkes birbirine ulaşabiliyor. Bu çok güzel ve önemli bir durum. Buna herkesin ayak uydurması lazım. Biz de sosyal medyayı önemsiyoruz. Öğrencilerimiz orada kendilerine farklı bir hayat kurmuş durumda. Bu hayatın içerisinde yer alıp, öğrencilerimizi iyi ve güzel davranışlara yönlendirmeliyiz. Biz hep ‘okullarımızı öğrencilerimiz için daha yaşanılır hale nasıl getiririz’ sorusu üzerinde çalışıyoruz. Bunun için de öğrencilerimizin fikirlerine çok ihtiyacımız var. Daha önce twitter üzerinden öğrencilerimizin fikirlerini almıştık. Bu gün de yüz yüze görüştük. Çok güzel fikirler çıktı ortaya. Bunları uygulamak için gereken çalışmaları başlatacağız. Farklı fikirlere her zaman açığız. Yeter ki bizlerle paylaşılsın” diye konuştu.
(İHA)

Paylaş