Information

Your search text must be at least 3 characters.

UYUŞTURUCU DAVASININ SANIĞI ÜNLÜLERE BİR ŞOK DAHA

 

onlarca ünlü Uyuşturucu kullanmak ve başkalarına yer ve içmek için yer temin etmekten dava açılıyor , suçlu bulunmaları halinde yıllarca hapis yatmaları soz konusu olacak.

MAHKEME İDDİANAMEYİ KABUL EDERSE SANIK OLACAKLAR

 


İstanbul TMK 10'la yetkili savcılıkça hazırlanan iddianame yine TMK 10’la yetkili İstanbul 23’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Mahkeme iddianamenin kabul ya da reddine ilişkin kararını 15 gün içerisinde açıklayacak. İddianame mahkemece kabul edilirse ünlü isimler önümüzdeki günlerde sanık olarak hakim karşısına çıkacak.  

ONLARA DAVA YOK

Operasyon sırasında gözaltına alınan ve ifadelerinin ardından serbest bırakılan oyuncular Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, İlker Aksum, Berrak Tüzünataç ve Burçin Terzioğlu'nun da yer aldığı bazı kişiler hakkında ise yeterli delil bulunmadı gerekçesiyle dava açılmamasına karar verildi.

15 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Ağustos ayında yapılan operasyon kapsamında oyuncu Eray Özbal’ın da arasında bulunduğu 15 kişi tutuklanmıştı. Kenan İmirazlıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçi, Engin Günaydın, Sarp Apak gibi ünlü isimler ise ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. 
 

Paylaş